Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Uiteenlopende middelen tegen haaruitval bij vrouwen

Haaruitval is bij vrouwen eigenlijk een groter probleem dan bij mannen. Het komt weliswaar bij een veel kleiner percentage voor, maar doordat de maatschappelijke acceptatie van kaalheid bij vrouwen veel minder breed is heeft haaruitval bij hen vaak een grotere impact op het leven in het algemeen. Gelukkig zijn er verschillende middelen en behandelingen beschikbaar om haarverlies tegen te gaan. Naast haartransplantaties met behulp van de FUE-methode zijn er diverse andere minder permanente manieren en tussenoplossingen. Een daarvan is het gebruik van het haarverdikkings- en camouflagemiddel Acxion.

Haaruitval bij vrouwen - FUE in combinatie met Acxion

Van de verschillende behandelingen die bij haaruitval mogelijk zijn, heeft de FUE-methode een meer permanente uitwerking. FUE staat voor 'folliculaire unit extractie' en wordt vooral toegepast om kale plekken boven op het hoofd mee te bestrijden. Bij deze behandelwijze worden haarzakjes van de zij- of achterkant van het hoofd met een minuscuul naaldje getransplanteerd naar de plekken waar weinig tot geen hoofdhaar meer groeit. Een dergelijke haartransplantatie is misschien wel het bekendste middel om haaruitval tegen te gaan, maar ook relatief prijzig. Voor wie deze behandeling (nog) niet kan betalen is Acxion een uitstekende tussenoplossing. Daarnaast is het middel ook geschikt voor vrouwen die dun haar er dikker willen laten uitzien.

Hoe werkt Acxion?

Behalve een tussenoplossing is Acxion ook een probaat middel om de gevolgen van haaruitval bij vrouwen te beperken. Wanneer het haar dunner wordt, zal op een bepaald moment de onderliggende hoofdhuid er doorheen te zien zijn. Door het gebruik van Acxion kan men deze doorschijnende en daardoor opvallende plekken camoufleren. Het is dan ook geen middel voor haargroei of het stimuleren van de haarwortels. De belangrijkste ingrediënten van Acxion zijn keratineproteïnen. Deze eiwitten bestaan uit hetzelfde materiaal als het hoofdhaar en het middel dient te worden uitgestrooid over het haar. Doordat de keratinevezels elektrostatisch geladen zijn, hechten zij zich vast aan het bestaande hoofdhaar. Hierdoor krijgt het kapsel een vollere look. Acxion is beschikbaar in acht natuurlijke haarkleuren.

Beproefde methode tegen haaruitval bij vrouwen

Talloze vrouwen hebben al baat gehad bij het gebruik van Acxion. Toepassing ervan vereist geen bijzondere kennis en is ongevaarlijk. Het middel bevat bijvoorbeeld geen chemicaliën of andere toevoegingen die schadelijk kunnen zijn voor de hoofdhuid en het haar. Daarnaast is Acxion niet gevoelig voor regen, wind en zweet en komt elk haartype ervoor in aanmerking. Houd er wel rekening mee dat het haar bij het aanbrengen ervan droog is en dat kale plekken er niet door worden gecamoufleerd.
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce