Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Verzenden & retourneren

Algemeen:
Snelle levering na betaling.

Verzenden:
Wij verpakken onze producten meestal in smalle brievenbusdozen en bezorgen deze in uw eigen brievenbus (NL standaard). Hierdoor kunt u veilig en ongezien genieten van uw aankoop.

Levertijden

Bestellingen die op werkdagen na 15:00 worden ontvangen, worden normaal gesproken de volgende dag, mits voorradig, verwerkt en aan post NL aangeboden als de betaling op tijd binnen is. Post NL zal u bestelling binnen ca. twee werkdagen bij u thuis afleveren. Helaas zal voor buitenlandse klanten de levertijd langer zijn. Acxion is niet aansprakelijk voor vertragingen waarover zij geen redelijke controle heeft. Bestellingen die buiten werkdagen om (zaterdag - zondag) binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Wanneer een van de bestelde producten onverhoopt niet voorradig is, zal u de keuze gelaten worden om de bestelling in zijn geheel of in twee zendingen te ontvangen. Wanneer u voor het laatst kiest zullen er wel twee maal verzendkosten in rekening gebracht worden.

Verzendkosten

De kosten voor verzending binnen Nederland zijn 4.65 euro per levering. Voor verzendingen buiten Nederland maar binnen de EU worden € 7.75,-  aan verzendkosten berekend. 

Retourneren
Retourzendingen worden enkel binnen 7 dagen na levering van de artikelen geaccepteerd. Portokosten dienen te worden betaald door de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde of geopende retourzendingen worden niet geaccepteerd. Teruggave (creditering) van het aankoopbedrag van het teruggezonden artikel is mogelijk indien het artikel ongebruikt en de verpakking onbeschadigd is. Verzendkosten worden echter niet gecrediteerd.|

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce