Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Algemene voorwaarden

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van een Acxion akkoord gaat. Acxion behoudt zich het recht voor om haar levering- en betalingsvoorwaarden te wijzigen.

Levertijden
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 worden ontvangen, worden normaal gesproken de volgende dag, mits voorradig, verwerkt en aan post NL aangeboden als de betaling op tijd binnen is. De post zal u bestelling meestal binnen ca. 1 a 2 werkdagen bij u thuis afleveren. Acxion is niet aansprakelijk voor vertragingen waarover zij geen redelijke controle heeft. Bestellingen die buiten werkdagen om binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Wanneer een van de bestelde producten onverhoopt niet voorradig is, zal u de keuze gelaten worden om de bestelling in zijn geheel of in twee zendingen te ontvangen. 

Verzendkosten
De kosten voor verzending binnen Nederland zijn 4.65 euro per levering. Voor verzendingen buiten Nederland maar binnen de EU worden € 7.75 aan verzendkosten berekend.  

Retourzendingen
Retourzendingen worden enkel binnen 7 dagen na levering van de artikelen geaccepteerd. Portokosten dienen te worden betaald door de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Teruggave (creditering) van het aankoopbedrag van het teruggezonden artikel is mogelijk indien het artikel ongebruikt en de verpakking onbeschadigd zijn. Verzendkosten worden echter niet gecrediteerd.|

Valuta
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Aansprakelijkheid
Acxion zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van geleverde artikelen of welke andere reden dan ook.


Hoe kunt u ons bereiken 

Mail: [email protected]

KvK.nr. 58922806
BTW nummer NL 140750368B02
ING bankrekeningnr. Pluno Beheer  NL26 INGB 006 1700 13 

 

Betalingen vanuit het Buitenland:
IBAN nummer NL26 INGB 006 1700 13
BIC / SWIFT nummer INGBNL 2A

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce