Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Kaalheid

Kaalheid is voor veel mensen een probleem en kan leiden tot veel onzekerheid. Kaalheid bij mannen komt vaker voor dan kaalheid bij vrouwen. Daarom is het waarschijnlijk zo dat een deel van de mannen die kaal worden hier prima mee kunnen leven. Kaalheid bij vrouwen wordt veel vaker als problematisch ervaren. Veel vrouwen besteden namelijk hun hele leven veel tijd aan hun haardracht en passen deze graag aan op de gelegenheid. Voor sommige vrouwen geldt zelfs dat hun haar onlosmakelijk verbonden is met hun identiteit. Vrouwen die kaal worden kunnen echter eenvoudig actie ondernemen bij beginnende kaalheid zonder direct aan ingrijpende en dure haartransplantaties te denken. Met Acxion haarvezels behandelt u uw haar eenvoudig thuis om dun haar en kale plekken te camoufleren.

Kaalheid bestrijden met Acxion

Acxion haarvezels en Finisher Spray bestrijden kaalheid bij vrouwen met een simpele thuisbehandeling die u zelf kunt uitvoeren. U begint met het aanbrengen van de haarvezels. Dit doet u middels een handige strooipot waarmee u de haarvezels gelijkmatig verdeelt over de kale plekken en de plekken waar het haar dunner is. Vervolgens kunt u uw haar in het gewenste model brengen en in ongeveer 30 seconden lijkt uw haar dikker en voller. Om het effect van de Acxion haarvezels te versterken en het kapsel gedurende de hele dag in model te houden, gebruikt u ook de Finisher Spray. U spuit een beetje Finisher Spray over de probleemgebieden of over het gehele haar om het model te fixeren. Voordat de Finisher volledig is opgedroogd kunt u nog een laatste hand leggen aan het model van uw haar.

Natuurlijk meer haar

Met de haarproducten van Acxion behoudt uw haar een natuurlijk look. Ten eerste bestaan de haarvezels uit dezelfde natuurlijke stof die u ook terugvindt in uw eigen haar, namelijk keratine proteïne. Hierdoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken over mogelijke bijwerkingen zoals bij synthetische en chemische haarproducten. Ten tweede zijn de haarvezels verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren zodat de kleur van uw haarvezels altijd aansluiten bij uw eigen haarkleur. Niemand zal opmerken dat u een haarproduct gebruikt. Het enige dat iedereen ziet is uw volle bos haar dat feilloos in model zit.

Vrouwen die merken dat ze kaal worden, hoeven niet langer te wachten totdat een haartransplantatie de enige oplossing is voor hun haarprobleem. Acxion haarvezels en Finisher Spray zijn ook uitstekend geschikt om beginnende kaalheid of dun haar te camoufleren. Acxion producten zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop of bij Kliniek Veldhoven.
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce