Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Haarverlies

Dagelijks verliest iedereen ongeveer 50 a 100 haren. Dat is onderdeel van een natuurlijk proces en is niet zichtbaar voor de buitenwereld. Als u meer dan 100 haren verliest per dag, dan spreken we van overmatig haarverlies en wordt uw haardos zichtbaar dunner en kunnen er kale plekken ontstaan. Haarverlies bij mannen komt meer voor dan bij vrouwen en kan een serieus probleem zijn in het dagelijks leven. Met name haarverlies bij mannen onder de dertig kan zorgen voor een gebrek aan zelfvertrouwen. Misschien vindt u het vooral moeilijk dat u er ouder uitziet of voelt u zich minder aantrekkelijk. Er zijn echter een aantal mogelijkheden om uw haarverlies te verhelpen of te maskeren. Met Acxion haarvezels maskeert u uw haarverlies effectief en heeft u onmiddellijk na gebruik van het product weer een vollere bos met haar.

Acxion haarvezels voor vollere bos haar

Haarverlies bij mannen is effectief te camoufleren met Acxion haarvezels. De behandeling is goedkoop, snel en kunt u thuis zelf uitvoeren. Alles wat u nodig heeft is een strooipot met Acxion haarvezels en een flesje met Acxion Finisher Spray. U strooit de haarvezels op de gewenste plekken. De haarvezels verbinden de dunne haren met elkaar zodat uw haar dikker lijkt. Deze verbinding komt tot stand door de statische lading van de haarvezels. Uw haar is door het gebruik van de haarvezels nu gelijkmatiger verdeeld over de hoofdhuid zodat de kale plekken worden gecamoufleerd. Na het strooien van de haarvezels kunt u uw haar naar wens in model brengen. Om het haar te fixeren, zodat het een hele dag in model blijft, spuit u de Finisher Spray over de behandelde gebieden óf over het gehele haar. In minder dan een minuut bent u klaar met de behandeling en heeft u een zichtbaar vollere bos haar.

Natuurlijk resultaat voor alle haartypen

De Acxion haarvezels zijn gemaakt van keratine proteïne. Dit is dezelfde natuurlijke materie waaruit uw eigen haar ook bestaat. Daarnaast zijn de haarvezels verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren zodat uw kapsel uw natuurlijke kleur behoudt. Voor de onwetende omstander is het dus niet te zien dat u een haarproduct heeft gebruikt. Het is niet voor niets dat Acxion door het leven gaat met de slogan: Natuurlijk meer haar!

Voor de haarproducten van Acxion kunt u terecht bij Kliniek Veldhoven die als enige de rechten heeft om Acxion haarvezels en Acxion Finisher Spray aan te bieden. Reken op een simpele en betaalbare manier af met de negatieve effecten van uw haarverlies en gebruik de exclusieve haarproducten van Acxion!
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce