ACXION haarvezels

https://www.acxion.nl/service/

  • |
  • |
  • Registreren
Contact
  • Park Forum 260
  • 5657 HB Eindhoven
  • Nederland
Klantenservice

Lees eerst even de veel gestelde vragen door. De kans is groot dat u hierin uw antwoord kunt vinden. Mocht uw vraag er niet bij staan neem dan contact met ons op.

Hoe worden Acxion bestelling verpakt en geleverd?

De Acxion haarvezels, of haarvezel spray wordt direct door uw eigen brievenbus geleverd in een onopvallende verpakking zonder enige reclames of productnaam. Hierdoor kunt u geheel discreet gebruik maken van Acxion haarvezel producten.

Zijn Acxion haarvezels traceerbaar en heeft het een natuurlijke uitstraling?

Acxion haarvezels zijn niet traceerbaar of zichtbaar, ook niet van dichtbij en laat het haar er volledig natuurlijk uitzien. Acxion vezels zijn gemaakt van dezelfde natuurlijke proteïnen (keratine) als het natuurlijke haar en vermengt zicht naadloos met uw eigen haar. Zelfs van dichtbij is het niet zichtbaar. De enige plaats waar Acxion haarvezels niet werkt is op een volledige kale plek waar geen haren meer aanwezig zijn. Er moet een dunne basis eigen haar aanwezig zijn.

Laten Acxion haarvezels vlekken na op mijn kleren of hoofdkussen?

Nee, Acxion haarvezels zijn droog en kleurvast. Dit product is versneden tot hele kleine deeltjes, welke zijn geladen met een statische elektriciteit. Hierdoor hechten de deeltjes direct aan het natuurlijke haar en zullen geen vlekken achterlaten op kleding of hoofdkussen.

Waarvoor dient Acxion Finisher spray, en hoe werkt het?

De Acxion Finisher spray wordt op het natuurlijke haar gespoten nadat de Acxion haarvezels zijn aangebracht. Hierdoor worden de micro deeltjes volledig en egaal aan het natuurlijke haar opgesloten wat voor een volledige afwerking zorgt. Acxion Finisher spray geeft niet af op kleding of hoofdkussen.

Hoe worden de Acxion haarvezels weer verwijderd?

Acxion haarvezels zijn eenvoudig te verwijderen met een normale shampoo onder de douche.

Hoe zit het met sporten, wind en regen?

Acxion producten zijn zo ontwikkeld dat ze zich vastklemmen aan het natuurlijke haar en niet loslaten tijdens het sporten, wind en/of regen. Het is echter niet aan te raden om het haar volledig en doorweekt nat te laten regenen of er mee te gaan zwemmen.

Kan ik nog steeds styling producten gebruiken in combinatie met Acxion producten?

Geen enkel probleem. Acxion haarvezels gaan volledig samen met haarstyling producten. Wij adviseren onze klanten om het haar eerst goed te drogen en in model te brengen alvorens men de Acxion haarvezels aanbrengt.

In welke kleuren kan ik de Acxion bestellen?

Acxion haarvezels worden geleverd in bijna alle mogelijke haarkleuren: zwart, donker bruin, midden bruin, licht bruin, donker blond, licht blond, kastanje en grijs. De kleuren zijn te bekijken op de kleurenkaart in onze webwinkel.

Zijn Acxion haarvezels geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja. Acxion producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vrouwen die last hebben van haarverlies ondervinden dit vooral over het gehele bovenhoofd, terwijl mannen voornamelijk haar verliezen aan het voorhoofd (inhammen) en de kruin (achterhoofd). Acxion haarvezels zijn perfect geschikt voor het invullen van dunner wordend haar en geeft u weer de beschikking over een dikke en volle haardos. Het enige probleem dat vrouwen kunnen ondervinden is dat wanneer het haar geverfd is in verschillende kleuren deze niet allemaal voorkomen in de standaard keuren van Acxion Hair Fiber. Mocht dit bij u het geval zijn, dan adviseert Acxion om uw haar een kleur te geven die dicht bij de standaard kleuren ligt. Wanneer die ertussen ligt, neemt u dan de donkerste kleur. Dit garandeert het beste resultaat.

Welke kleur moet ik gebruiken bij blonde plukken in mijn haar?

In dat geval adviseren wij om uit te gaan van de haarkleur die het meest voorkomt. Tevens adviseren wij om wanneer de natuurlijke haarkleur tussen twee Acxion kleuren valt, altijd de donkerste te bestellen omdat dan het beste resultaat ontstaat.

Hoelang gaat een Acxion bus mee bij dagelijks gebruik?

Bij een gemiddeld gebruik zal een Acxion strooibus ongeveer 6 - 8 weken meegaan. Dit is sterk echter afhankelijk van de grote van de kale/dunne plek.

Zijn Acxion haarvezels geschikt voor ieder haartype?

Ja. Acxion haarvezels zijn geschikt voor elk haartype.

Wat gebeurt er wanneer ik de verkeerde kleur heb besteld?

Als de verkeerde kleur is besteld, dan kan deze geretourneerd worden. Acxion zal u kosteloos de juiste kleur toezenden. De retourzending is voor uw kosten. Zie voorwaarde.

Kan Acxion de haargroei positief of negatief beïnvloeden?

Nee! De Acxion producten hebben geen enkele invloed op uw haargroei.

Wat is de samenstelling van Acxion Hair Fiber?

Acxion haarvezels zijn gemaakt van hetzelfde natuurlijke proteïnen (keratine) als het natuurlijke haar en bevatten geen schadelijke chemicaliën of additieven.

Kan ik last krijgen van allergieën of andere negatieve reacties?

Wanneer iemand een erg gevoelige huid heeft dan kan het voorkomen dat er na het eerste of bij regelmatig gebruik een lichte irritatie of reactie aan de hoofdhuid ontstaat. Wanneer een gebruiker een hele gevoelige huid heeft, dan is het aan te raden om een klein beetje van de Acxion producten op de binnenkant van de handpalm of pols te strooien en 20 minuten te wachten om te zien/voelen of er een reactie komt van lichte jeuk en/of rode uitslag. Ook kan het voorkomen dat de rondzwevende deeltjes tijdens het toebrengen op de hoofdhuid een lichte irritatie/reactie veroorzaken op de schouders, bovenrug en/of borst. Het is daarom aan te raden om voor gebruik een handdoek om de schouders te leggen. Hiermee wordt ongewenst huidcontact voorkomen.

Waarvoor zijn de Acxion haarvezel Spray, en hoe werkt het?

Acxion Finisher wordt op het natuurlijke haar gespoten nadat de haarvezels zijn aangebracht. Hierbij worden de microdeeltjes van de Acxion Hair Fiber volledig en egaal aan het natuurlijke haar gebonden. Dit zorgt voor een volledige en onzichtbare afwerking. Acxion Finisher geeft niet af op kleding of hoofd kussen.

Voor vragen kunt u ons per mail bereiken. [email protected]

 

Acxion

Park Forum 262

5657HB Eindhoven    

    

 

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce