Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Over ons

Acxion haarvezel producten zijn speciaal ontwikkeld op advies van verschillende "Hair Fiber" gebruikers. Zij hebben jaren lang ervaring met het gebruik van keratine haarvezels. Steeds kwamen dezelfde punten aan het licht. Keratine haarvezels van de bekende merken zijn veel te duur en vooral onhandig verpakt. Hierdoor zijn Acxion haarvezels ontwikkeld. Enkel met het doel om gebruiksvriendelijkheid te vergroten en kosten te reduceren. Acxion haarvezels bestaan uit natuurlijke keratine haarvezels die u kunt aanbrengen om dun haar in 30 seconde weer vol te maken.

Zie youtube  

Dit zijn de belangrijkste aanpassingen ten opzichten van de bekende vergelijkbare merken zoals, Toppik, Nanogen enz.

  • Kompleet opnieuw ontworpen verpakking. Indien u Acxion haarvezels besteld zal dit product altijd worden geleverd via uw eigen brievenbus. Andere verpakkingen zijn vaak te groot en te dik waardoor uw bestelling afgeleverd wordt bij bijvoorbeeld uw buren. Dit is vaak ongewenst.
  • De “strooibusjes” van Acxion bevatten een “indicator”. Hierdoor kunt u altijd zien hoeveel keratine haarvezels nog in de verpakking aanwezig zijn. Zo staat u nooit voor onverwachtse teleurstellingen als uw verpakking in 1 keer leeg is.
  • Er is een speciale combinatie ontwikkeld van keratine haarvezels in combinatie met de fixatie spray. Hierdoor blijft uw haarverdikking langdurig zonder problemen zitten en uw haren blijven in model. Het is voor andere niet waarneembaar dat uw haren verdicht zijn met een haarvezel product. Het kan zelf tegen lichte regen en harde wind.
  • Acxion producten zijn te koop zonder tussenleveranciers. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste prijs - kwaliteit garantie aanbieden. Gemiddeld zijn de keratine haarvezels van Acxion 30 tot 50 % goedkoper dan andere leveranciers terwijl u niets aan kwaliteit inleverd!

Slecht gevoel door kaalheid?

Heeft u last van kaalheid of haar dat steeds dunner wordt? Dit komt veelvuldig voor bij zowel mannen als vrouwen. Kaler worden kan zorgen voor veel ergernis en frustratie. Het beïnvloedt wellicht vaak uw zelfbeeld, wat kan resulteren in minder zelfvertrouwen.

Redenen tot kaalheid

Haaruitval is een normaal fenomeen want ieder normaal persoon verliest op een dag gemiddeld 50 tot 100 haren. Indien mensen echter te maken krijgen met haaruitval dan verliest u dus veel meer haren op een dag. Men spreekt dan van een overmatige haaruitval. Niet alleen ouderdom en erfelijkheid zorgen voor kaalheid. Het gebrek aan sommige vitaminen door het volgen van een dieet, het slikken van bepaalde medicijnen, depressies of een te hoge bloeddruk, alsmede het behandelen van het haar met sommige chemische stoffen kunnen er schuldig aan zijn dat problematisch haarverlies gaat optreden. Ook veranderingen in de hormoonhuishouding, ziektes zoals diabetes en infecties aan de hoofdhuid kunnen zorgen voor haaruitval.

Kaalheid bij mannen én vrouwen

Niet alleen mannen krijgen te maken met kaalheid. Ook veel vrouwen van middelbare leeftijd lijden vaak aan veelvoudig haarverlies. Symptomen bij haarverlies bij vrouwen zijn dun, futloos en afbrokkelend haar. Ook de scheiding in het kapsel openbaart zich vaak op een minder fraaie wijze en trekt daardoor op een negatieve manier de aandacht.

Kaalheid? Doe er wat aan, want het kan!

Wanneer de kaalheid zichtbaar merkbaar wordt, bent u meestal al te laat om actie te ondernemen. Maar met Acxion haarvezels bent u nooit te laat. Acxion zorgt er namelijk voor dat de haaruitval voor u en voor anderen onzichtbaar wordt. Acxion is dé oplossing om kale plekken zeer doeltreffend te bestrijden. De opengevallen plekken worden zeer snel en efficiënt ingevuld. Acxion fixatie spray is volledig transparant en ruikt niet. Het aanbrengen is bovendien gemakkelijk en voordelig.

Geniet weer van een volle haardos

Met enkele behandelingen van Acxion zal uw zelfbeeld en zelfvertrouwen direct terugkeren of zelfs vergroten!

En … een  behandeling duurt niet langer dan 30 seconden!

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce