Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Haaruitval

De meeste mannen krijgen er vroeg of laat mee te maken: haaruitval. Er zijn mannen die totaal geen moeite hebben met kaal zijn, maar andere mannen hebben er best last van om hun haar geleidelijk te zien verdwijnen. De ene man besluit om met de tondeuse in de weer te gaan en zijn kale hoofd te accepteren terwijl de andere man alles probeert om zijn haaruitval te maskeren. Kortom, de manier waarop mannen met haaruitval omgaan kan behoorlijk verschillen. Hoewel een kale look bij een aantal mannen onderdeel kan zijn van hun imago, leent niet elk gezicht zich voor haarloos hoofd. Mannen die hun haaruitval actief willen aanpakken, kunnen terecht bij Kliniek Velhoven voor een haartransplantatie of de exclusieve Acxion haarvezels om hun haaruitval te camoufleren.

Simpele oplossing voor haaruitval bij mannen

Voor mannen met overmatig haaruitval die graag een vollere bos haar zouden willen hebben, is er een simpele en betaalbare oplossing. U hoeft namelijk niet meteen te denken aan een chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie. Met Acxion haarvezels camoufleert u de kale plekken op uw hoofd in een handomdraai. U strooit de haarvezels op en rondom de kale plekken die u wilt camoufleren. Nadat u de haarvezels op uw hoofd heeft gestrooid ziet uw haardos er onmiddellijk dikker en voller uit. Met de Acxion Finisher Spray zorgt u ervoor dat uw haar de gehele dag in model blijft en dat de kale plekken onzichtbaar zijn. Acxion haarproducten maskeren haaruitval bij mannen tijdelijk. Zodra u uw haren wast, zijn de haarvezels verdwenen. Om altijd met een volle haardos over straat te gaan, herhaalt u de behandeling met haarvezels en Finisher Spray dus dagelijks.

Hoe werken Acxion haarvezels?

Acxion haarvezels bestaan uit keratine proteïne. Dit is natuurlijk materiaal waar uw eigen haar ook uit bestaat. Het voordeel van de natuurlijke aard van het product is dat u niet het risico loopt op huidproblemen of allergie door chemische en synthetische substanties. De haarvezels verbinden dunnere haren met elkaar waardoor uw haar dikker lijkt. Acxion haarvezelsl zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren zodat uw haar er natuurlijk uitziet en het voor anderen niet zichtbaar is dat u een haarproduct gebruikt. De Finisher Spray zorgt ervoor dat de haarvezels zich extra stevig hechten aan uw haren. Door uw haren te fixeren met de Finisher Spray blijft uw haar langer in model en de kale plekker worden langduriger gecamoufleerd.

In Nederland zijn Acxion haarproducten tegen haaruitval bij mannen exclusief verkrijgbaar via de webshop of bij Kliniek Veldhoven . Een vollere bos haar was nog nooit zo eenvoudig!
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce