Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Keratine vezels van Acxion als ideale haarverdikker

Heeft u last van haaruitval, beginnende kaalheid of dun haar? Keratine vezels van Acxion zijn perfect als haarverdikker bij dun en dunner wordend haar. De proteïnevezels zijn statisch geladen en hechten zich zodoende goed aan de haren. U creëert hiermee een welgevormd kapsel met een vollere uitstraling. Acxion vezels zijn geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle haarsoorten.

Keratine haarvezels binden zich aan uw eigen haar

De keratine haarvezels van het haarproduct Acxion zijn gemaakt van natuurlijke eiwitten, die ook in uw eigen haar zitten. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën of andere onnatuurlijke toevoegingen. De elektrostatische energie van de vezels geeft al binnen 30 seconden een maximale binding met de haren. Voorwaarde voor een optimale werking van de vezels is de aanwezigheid van voldoende eigen haren op de te behandelen plek op het hoofd. Op een volledig kale huid is er geen mogelijkheid voor de keratine vezels om zich vast te zetten.

De Acxion keratine vezels zijn gemakkelijk op de dunne of kalende plekken op uw hoofd aan te brengen. De haarvezels wast u zonder problemen met shampoo uit uw haar, waarna u een nieuwe hoeveelheid Acxion op uw drooggemaakte hoofd kunt strooien. De duizenden microvezels mengen zich - na licht kloppen met de vingertoppen op het haar - met uw eigen haren, waarna u uw haar in model kunt brengen. De vezels mogen in principe samen met andere stylingproducten worden gebruikt. 

Keratine vezels in acht verschillende haarkleuren

Acxion haarvezels zijn verkrijgbaar in acht verschillende haarkleuren: zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, middenblond, lichtblond, kastanje en grijs. Bestel de kleur die het dichtst uw eigen haarkleur benadert. De minuscule vezels zijn zelfs van dichtbij niet zichtbaar in het haar, zodat het behandelde haar een natuurlijke look geeft. De fixerende spray Acxion Hair Finisher zorgt ervoor dat de haarvezels bestand zijn tegen transpiratievocht, regen en wind. De vezels zijn geurloos, doorzichtig en geven niet af.

Acxion keratine vezels zijn een camouflagemiddel bij uitstek bij dunner wordend haar. Ze maken uw haardos volumineuzer en ze zijn goed te gebruiken voorafgaande of in combinatie met een FUE-haartransplantatie. Bij deze haartransplantatievorm worden gezonde haarzakjes uit de haarkrans van het achterhoofd getransplanteerd naar de hoofdhuid met dunner wordend haar. De FUE-methode is een blijvende oplossing tegen haaruitval en kaalheid.

Keratine vezels van Acxion zijn de ideale cosmetische oplossing om binnen een halve minuut uw dunne haar om te toveren in een vollere haardos. U bestelt het haarproduct Acxion met de natuurlijke eiwitvezels vlot en voordelig in onze overzichtelijke en vertrouwde webshop. Natuurlijk meer haar met Acxion!
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce