Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Finisher Spray - Haarvezel spray van Acxion

Sale
  • Meer Acxion
  • Maak na het aanbrengen van de Acxion haarvezels gebruik van Acxion haarvezel Spray om uw haren te fixeren. U kunt dan langer van uw kapsel kunt genieten!
€8,95 €7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
... updating the shopping cart ...
Aan verlanglijst toevoegen
Met Acxion Finisher Spray fixeert u uw kapsel nadat u de Acxion haarvezels in uw haar heeft gestrooid. Fixatie met de Finisher Spray zorgt voor een langdurig effect van de haarvezels en beschermt uw kapsel tegen bijvoorbeeld herfstachtige weersomstandigheden. Axcion haarvezels verdikken uw haar en camoufleren kale plekken op uw hoofd.

Versterk het effect van Acxion haarvezels

Met de Finisher Spray zorgt u voor een duurzaam effect van de Acxion haarvezels. Voordat u de Finisher Spray gebruikt, behandelt u dus eerst uw haar met Acxion haarvezels. De haarvezels worden geleverd in een strooipotje zodat u ze eenvoudig en gelijkmatig kunt verdelen op de gewenste plaats. Strooi de haarvezels op de kale plekken en op de plaatsen waar het haar dunner is. De statische lading van de haarvezels zorgt ervoor dat de haren zich gelijkmatig verdelen over de hoofdhuid zodat kale plekken worden gemaskeerd. Het aanbrengen van de haarvezels duurt niet meer dan 30 seconden. Na het aanbrengen van de haarvezels brengt u het haar in het gewenste model. Voor optimaal resultaat versterkt u het effect van de haarvezels met de Finisher spray.

Hoe werkt Acxion Finisher Spray?

De haarvezels verbinden dunne haren door een statische lading. Hierdoor lijkt een dunne bos haar voller en worden kale plekken gecamoufleerd. De Finisher Spray zorgt er vervolgens voor dat deze verbinding sterker wordt en dat het effect langdurig standhoudt. Uw haren blijven door de fixatie met Acxion Finisher Spray gemakkelijk de hele dag in model, ongeacht de weersomstandigheden. U kunt de Finisher Spray over de probleemgebieden spuiten of over het gehele haar. Nadat u de Finisher Spray heeft aangebracht kunt u het model nog een laatste keer aanpassen voordat de Finisher volledig is opgedroogd. Het is overigens aan te raden om een handdoek op uw schouders te plaatsen om te voorkomen dat er haarvezels of Finisher Spray op uw kleding terechtkomt. Wanneer u uw haren wast, dan spoelt u de Finisher Spray weer uit uw haren en is het effect verdwenen. U kunt de behandeling met Acxion Finisher Spray zonder problemen dagelijks herhalen.

Acxion Finisher Spray is exclusief verkrijgbaar bij Kliniek Veldhoven in flesjes van 115 milliliter. Finisher Spray is uitsluitend bedoeld om te gebruiken in combinatie met Acxion haarvezels om een dunne bos haar dikker te laten lijken en kale plekken te maskeren. Acxion Finisher Spray is een betaalbare en eenvoudige oplossing om uw haarproblemen te verhelpen en vol zelfvertrouwen de deur uit te gaan met een volle bos haar!

Geen specificaties gevonden

  • Gewicht 150
  • Colli 1
Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce