Acxion haarvezels

ACXION haarvezels
  • |
  • |
  • Registreren

Acxion geeft dun haar weer een vollere uitstraling

Een volle haardos is niet iedereen gegeven. Door erfelijke aanleg of door het ouder worden kan er dunner wordend haar optreden, wat door vele mannen en vrouwen als vervelend en onesthetisch wordt ervaren. Dunner haar kan ook een gevolg zijn van een achterliggende ziekte of het gebruik van verkeerde stylingproducten. Iemand met dun haar kan net zoveel haar hebben als een ander, maar door de geringere diameter is het minder dik. Het haarproduct Acxion biedt in alle gevallen een oplossing. Dit veilige, natuurlijke haarverdikkingsmiddel maakt uw haardos binnen 30 seconden weer voller en brengt het beter in model.

Acxion keratine-vezels hechten zich aan dunner haar

Dunner haar kan komen doordat de haren kleiner in doorsnede zijn of doordat er sprake is van haaruitval of beginnende kaalheid. Acxion is een nieuw en werkzaam haarproduct, dat volume aan het haar teruggeeft. Het haarverdikkingsmiddel bevat keratine-vezels die zich aan de haren binden via statische elektriciteit. Door de binding van de vezels aan het haar, lijkt het dikker.

Acxion is zeer eenvoudig in gebruik. Het haarproduct vol proteïnevezels kan gewoon over het droge haar worden gestrooid, waarna de haardos met de handen in model wordt gebracht. U voelt en ziet al na een halve minuut het resultaat. Als u uw haren wast, worden de haarvezels uit het haar gespoeld en dient een nieuwe hoeveelheid Acxion op de plek met dunner wordend haar te worden gestrooid. 

Acxion goede oplossing voor dunner wordend haar

Acxion haarvezels zijn geschikt voor alle haarsoorten en haarkleuren. Het haarproduct tegen dunner haar is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Met het gebruik van Acxion Hair Finisher zijn de keratine-vezels beschermd tegen regen, wind en transpireren. Acxion Haarvezels kunnen zonder problemen worden gebruikt in combinatie met andere stylingproducten. Acxion geeft niet af, de Hair Finisher is doorzichtig en geurloos.

Acxion haarvezels helpen goed bij dun haar, maar zijn slechts een tijdelijke oplossing bij haaruitval en beginnende kaalheid. Een effectieve oplossing is in dat geval een FUE-haartransplantatie, waarbij uit de haarkraag van het achterhoofd gezonde haarwortels worden verwijderd om deze na controle en behandeling in een vloeistof op de plek met dun haar te implanteren. De haren in de haarzakjes groeien op de nieuwe plek op het hoofd met dunner wordend haar.

Heeft u last van dunner wordend haar en bent u op zoek naar een middel dat dit goed camoufleert? Kies dan voor Acxion. U bestelt dit vernieuwende haarproduct snel en voordelig in onze online shop en rekent af in een beveiligde betaalomgeving. Er worden in Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Met Acxion oogt uw haar dikker en volumineuzer.

Acxion: natuurlijk meer haar!

 

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2024 Acxion haarvezels - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce